Historien

MAP er en familieejet virksomhed med over hundrede års historie

Den lange historie kort

Vi er opkaldt efter Mogens Alexander Petersen, der stiftede firmaet under navnet Dansk Pelsvare Fabrik i 1903. Virksomheden blev overtaget af hans to sønner og firmaet fik navnet Brdr. Alex Petersen v/ Kaj og Hans Alex Petersen. Næste generation overtog virksomheden i 1956, hvor man ændrede navnet til Mogens Alex Petersen (MAP) i mindet om stifteren. Kaj Alex Petersen drev virksomheden i mange år. Gradvist overdrog han tøjlerne til fjerde generation i Rasmus Alex Petersen, der i dag er direktør. Femte generation er på vej, da Rasmus’ søn, Kristoffer Alex Petersen, i dag er en del af virksomhedens ledelse.

Pels og ekspertrådgivning

Gennem årene har virksomheden udviklet sig meget. Udover at købe og sælge pels- og skindprodukter, arbejder MAP også som eksperter, der handler på kommissionsbasis på verdens pelsaktioner. Familien er kendt som nogle af verdens førende eksperter indenfor pels og skind.

I 1903 stiftede Mogens Alex Petersen firmaet under navnet Dansk Pelsvare Fabrik.

En stjernespækket kundeliste

Mange spændende og kendte personligheder er gået gennem dørene hos MAP igennem årene. Virksomhedsledere, skuespillere og politikere har købt deres overtøj hos os.

Siden 1986 har MAP leveret bjørneskind til den Kgl. Livgardes Bjørneskindshuer. Vi har også skullet skaffe de fineste skind til kendte, udenlandske skuespillerinder som Elizabeth Taylor, Ava Gardner, Paris Hilton og Sharon Stone. Men også helt almindelige mennesker, med en kærlighed for pels og skind, kommer til os.

For os er det stadigvæk en sand fornøjelse at se glæden i øjnene på kunden, når de står foran spejlet med det helt rigtige produkt.